Holte Auto Center ApS

Uanset hvem du er og hvad for en bil du har, handler vores service om, at du som kunde oplever ægte engagement, rigtig god og brugbar information, reelle valgmuligheder og præcis dokumentation – Det kalder vi almindelig sund fornuft.

Vi forholder os til dine ønsker og behov og allerede ved tidsbestilling får du en prisindikation på reparationen hvis det er muligt. For os er afstemning af pris og tidsforventning, starten på en god service oplevelse.

Der er sammenhæng mellem vores priser og vores ydelser, det betyder at du får værdi for dine penge hos os. Vi gør det vi er gode til – vi har det rigtige udstyr og forebygger ubehagelige overraskelser for vores kunder. For os er Rigtig udstyr og veluddannede mekanikere er for os en forudsætning for god kundeservice.

Hos os får du en optimal serviceret bil, hvor fabrikkens forskrifter er fulgt. Vi dokumenterer at service er udført efter glædende forskrifter og du får de rigtige stempler i servicebogen. Vores værktøj og udstyr bliver løbene kontrolleret. Du kan derfor være sikker på, at målinger og indstillinger bliver udført korrekt første gang.

Vi tilbyder altid en detaljeret gennemgang af din faktura og dokumentation. Derudover rådgiver vi dig om  fremtidige service og reparationsbehov, så du kan få overblik over din biløkonomi.

Vores opgave er at holde dig sikkert og problemfrit kørende.